Welke tips zijn er om je huis sneller te verkopen?

admin

14 mei 2020

Je hebt je huis in de verkoop gezet, dan wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk verkopen. Zeker als je al een nieuw huis op het oog hebt of zelfs al een nieuwe woning hebt gekocht. Hieronder lees je drie tips om sneller je huis te verkopen.

Tip 1: Zorg voor goede foto’s

Wanneer je je huis te koop zet, zal deze al snel op Funda verschijnen. Goede foto’s maken hierbij echt het onderscheid. Schakel dus een professionele fotograaf in die mooie foto’s kan maken.

Tip 2: Breng zoveel mogelijk mensen op de hoogte

Des te meer mensen weten van de mogelijke verkoop van jouw woning, des te groter de kans is dat iemand te horen krijgt dat het huis te koop komt. Dus vertel aan zoveel mogelijk mensen dat jij je huis te koop hebt gezet. Tip: zet je huis ook op je eigen social media kanalen en vraag mensen om jouw bericht te delen.

Tip 3: Een schoon en opgeruimd huis verkoopt sneller

Een huis dat schoon en opgeruimd is, laat een betere indruk achter op mogelijke kopers. Als er mensen je huis komen bezichtigen, is het dus belangrijk om je huis goed op te ruimen en lekker schoon te hebben.

Wil je meer tips ontvangen waarmee jij je huis sneller zult verkopen? Ga dan eens praten met Makelaar Biddinghuizen. Zij weten wat er nodig is om jouw huis sneller te verkopen.