Waar kan ik lekker uiteten in Elburg?

admin

28 juli 2021

Ga je de Hanzestad Elburg bezoeken? Dan wil je natuurlijk ook ergens een hapje eten. Dan kan je natuurlijk altijd gaan voor een gemakkelijke maaltijd bij de lokale pizzeria of snackbar, maar je maakt je bezoek aan Elburg pas echt bijzonder als je ook bij restaurant Achter de Poorte bent geweest. Daar is het pas echt culinair genieten.

Frans mediterrane keuken

Dit restaurant in Elburg vind je midden in het karakteristieke centrum van de Hanzestad. Achter de Poorte staat bekend om de ‘Frans Mediterrane’ keuken waarin ze werken met dagverse producten. De gerechten zijn altijd op een eigentijdse manier bereid. Elke maand is het weer een verrassing wat je er gaat eten, want ze koken met de seizoenen mee. Een goede reden om er later in het jaar nog eens heen te gaan en je opnieuw te laten verrassen.

Ongedwongen en intieme sfeer

Met je partner of gezin dineren bij Achter de Poorte betekent samen genieten van heerlijk eten in een ongedwongen en intieme sfeer. De gastvrouwen en gastheren staan voor je klaar en bedienen je vriendelijk. En het draait niet alleen om eten, ook een goede wijn is onderdeel van culinair dineren. Het is de perfecte aanvulling op de gerechten en versterkt de smaak.

Smaken en kleuren

Bij Achter de Poorte ontdek je unieke gerechten met bijzondere smaken en kleuren. Het restaurant werkt met kleuren en smaken die elkaar in balans brengen. De klassieke kookstijl van het restaurant laat je smaken ervaren die je nooit eerder hebt geproefd. Ze serveren een gerecht met meerdere kleurcontrasten waarbij ze ook rekening houden met hoogte en diepte. Dit alles samen zorgt voor een unieke beleving in Hanzestad Elburg.

Culinair genieten voor een betaalbare prijs

Het restaurant bewijst dat culinair dineren niet duur hoeft te zijn. Voor een betaalbare prijs geniet je er van mooie gerechten met heerlijke wijnen. Staat jouw bezoek aan Elburg al gepland? Reserveer dan ook meteen een plekje bij dit restaurant. In een intieme sfeer beleef je er een culinaire avond waarmee je jouw bezoek aan Elburg onvergetelijk maakt. Eet smakelijk!