Hoe zet je muziek op je iPod?

admin

14 mei 2020

Het eerste probleem waar ik tegen aanliep bij men kersverse iPod Shuffle: Hoe zet ik mp3’s op mijn iPod?. Ik was gewend met mijn gewone mp3-speler om de nummers van mijn filesysteem naar mijn mp3-player te kopiĆ«ren. Dit werkt dus niet zo bij een iPod Shuffle of iPod Nano.

Nadat ik de handleiding had doorgelezen en even geGoogled, kwam ik erachter dat ik hiervoor iTunes moest gebruiken. Installeren dan maar die Apple software. En oh, wat een gebruiksonvriendelijke software is dat. Niet installeren, dus. Maar ja, alle alternatieve software programma’s vereisen een iTunes installatie.

Uiteindelijk ben ik tegen een stuk software gelopen dat wel gebruiksvriendelijk, simpel en zonder iTunes werkt, nl. SharePod. Je kunt hier gratis SharePod downloaden. Unzip het bestand en zet de Sharepod.exe op je iPod. Zo heb je iPod mp3 manager altijd bij de hand!