Hoe kies je het juiste rouwboeket?

admin

18 november 2021

Het juiste rouwboeket kiezen is misschien wel een van de lastige keuzes die je moet maken. Je bent op zoek naar iets, een gevoel en bepaalde betekenis. Logisch, je doet het vanuit de gedachten van de overledene, nabestaanden en jezelf. Want je persoonlijke mening moet je natuurlijk niet vergeten. In dit artikel gaan wij je helpen bij het maken van een goede keuze, de juiste keuze! Met prachtige rouwbloemen en compleet verzorgde levering.

De betekenis van bloemen

Elke bloem die je kunt bedenken heeft een eigen betekenis. De betekenis kun je koppelen aan hoe iemand in het leven stond. Zo vertelt een rouwboeket meer over de overledene dan je denkt. Van prachtige rozen tot tulpen en de vele andere mogelijkheden. Laat ze samen komen.  

De mooiste kleuren

Natuurlijk wil je de mooiste kleuren laten terugkomen in je rouwboeket. Aan de hand van kleuren kun je meer vertellen dan je denkt. Van de kleuren rood en paars tot wit of geel. Het is er allemaal en mogelijk. Waardoor het boeket echt een persoonlijk eerbetoon zal worden voor de overledene en nabestaanden.  

Een sprekende vorm

Er zijn veel vormen die je kunt kiezen. Van een prachtig hart tot circle of het laten uitkomen zoals het komt. Gewoon een natuurlijk bloemstuk dat voor op de kist gemaakt is. Want soms is er juist geen behoefte aan vormen voor het boeket. In deze gevallen is de bloemist vrij om een keuze te maken.

Wensen en verlangens

Ook wensen en verlangens kun je laten terugkomen in een rouwboeket. Je kunt denken aan het lint bij een rouwboeket. Gedurende de uitvaart herkennen nabestaanden en aanwezigen de overledene vaak aan de hand van de het boeket. Welke natuurlijk niet te vroeg en laat wordt geleverd zodat het er prachtig bijstaat. Door te bestellen bij Rouwboeket.nl ben je gegarandeerd van een tijdige levering en de mooiste rouwbloemen.